Сливовий пиріг Нью-Йорк таймс в духовці

Як приготувати Сливовий пиріг Нью-Йорк таймс в духовці рецепт простий і швидкий. Я кожен рік печу цей пиріг і хочу поділитися з вами цим легендарним сливовим пирогом за рецептом з американської газети «Нью-Йорк таймс» 📰 Писали, що цей рецепт пирога зі сливами багато років друкували на сторінках газети з проханням читачок, настільки він був хороший і простий у приготуванні! 🥧 Пісочне тісто на вершковому маслі – м’яке і розсипчасте, сливи надають пирога соковитість і незвичайний смак, а кориця доповнює аромат цього чудового пирога.

Інгредієнти

135 г цукру
110 г вершкового масла
2 яйця
160 г борошна
8 г розпушувача
Щіпка солі

Начинка:
20 злив не великих (2 шару в круглій формі)
50 г цукру
15 г кориці
25 г цукрова пудра

Сливовий пиріг Нью-Йорк таймс в духовці покроковий рецепт

1. Розм’якшене масло збиваємо з цукром до світлої маси. Вводимо по одному яйцю не перестаючи збивати. Вводимо поступово просіяне борошно, розпушувач, сіль і збиваємо ще 3-4 хвилини. ⠀
2. Виливаємо тісто в застеганную форму пергаментом. Зверху викладаємо сливи передані навпіл і дольками.

3. Змішуємо цукор з корицею і посипаємо сливи. ⠀ Випікаємо 50-60 хвилин при 180* до сухої зубочистки. Остиглий пиріг посипаємо цукровою пудрой.