Як зробити смачну дріжджову випічку з яблуками з тіста у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
1 яйце
200 мл молока
100 гр цукру
100 гр шоколадних чіпсів
500 гр борошна
7 гр дріжджів пресованих
Сіль
Цедра лимона
Начинка:
6/7 яблук
4 столові ложки коричневого цукру
1 столова ложка кориці
Лимонний сік
Молоко + мед
Дрібно нарізані горіхи + цукор
Смачна дріжджова випічка з яблуками з тіста в духовці покроковий рецепт
1. Для начинки, очистіть і наріжте яблука невеликими квадратиками. Додайте корицю, цукор і сік. Перемішайте і дайте настоятися в холодильнику 10 хвилин. Для тіста, вимішуємо всі інгредієнти 10 минут.
2. Накрити і залишити на 2 години. Розрізати на шматки, розкачати в тонкі листи і як можна довше. Додати начинку, акуратно закрити, щоб начинка не витекла. Надати форму восьмерки.
3. Викладаємо на деко з пергаментним папером, залишити на 15 хвилин. Змішати молоко і мед, смазать.
4. Готувати в духовці при 180 градусів 35/40 хвилин. Після, змастити медом і молоком, панірувати в цукрі і горіхах. Приємного апетиту!