Смачна малосолоний скумбрія в домашніх умовах

Як смачно зробити Смачна малосолоний скумбрія в домашніх умовах простий покроковий рецепт швидко. Про смачну рибу. Відволічемося від випічки? Ну, щоб ви не думали, що ми тільки кексами і печеньками харчуємося 😉 У вас буває, що хочеться якогось продукту або страви, що сил немає терпіти. І ти йдеш, купуєш все необхідне, готуєш, а потім такий відчуваєш кайф від процесу поїдання!
Так ось мені страшенно хочеться такою смачною, соковитою, малосоленой скумбрії! Вона така смачна, що я вже три роки не купую магазинну холодного копчення — занадто солона вона, так і не зрозуміло, як її коптять. І мої друзі, з якими я поділилася цим рецептом, теж воліють таку рибку промислової. Тому ділюся з вами рецептом. Готуйте із задоволенням.

Інгредієнти

3 заморожених або свіжих скумбрії
1 літр води
3-4 пакетики чаю
1 чайна ложка коріандру в насінні і стільки ж чорного перцю горошком
2-3 лаврових листа
3 столових ложки солі без гірки
1 столова ложка цукру з гіркою
Приготування.

Смачна малосолоний скумбрія в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Закип’ятити літр води, додати сіль, цукор, лавровий лист, коріандр і перець. Перемішати, щоб розчинився цукор і сіль. Остудити. Рибку випатрати, відрізати голову і добре промити від чорних пленок.
2. заварити В чашці пакетики з чаєм. У холодний розсіл вилити теплу заварку (чим насиченіший заварка, тим красивіше колір у рибки. Але не переборщіть, інакше буде гірчити), викласти рибу і залишити на три дні холодильнике.

3. Через три дні можна їсти. Якщо розсіл додати рідкий дим, вийде скумбрія холодного копчення. Але нам і так подобається. Приємного аппетита!