Смачні смажені свинячі реберця з цибулею на сковороді простий рецепт. ДОДАЮ СОДУ І ОТРИМУЮ СМАЧНІ РЕБЕРЦЯ 🔥
Інгредієнти
Свинячі реберця – 1 кг
Рослинна олія – 30 мл
Цибуля – 4 шт
Мисливські ковбаски – 200 г
Сіль, чорний перець – за смаком
Харчова сода – 5 г (гідрокарбонат натрію)
Суха аджика – 1 ч. л.
Смачні смажені свинячі реберця з цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. Свинячі реберця добре промити і нарізати на шматочки. У сковороду налити олію. Викласти реберця. Обсмажити до рум’яної скоринки з двох сторін і викласти на тарелку.
2. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорості. Викладіть ребра, мисливські ковбаски. Додати сіль, чорний перець за смаком, суху аджику, трохи води і соду.
3. Готувати 50 хвилин на повільному вогні Як же це смачно. Спробуйте приготувати і напишіть в коментарях, чи сподобався вам рецепт Смачного!
Відео рецепт 👇