Смажена цвітна капуста в клярі на сковороді з хрусткою скоринкою

Приготуємо цвітну капусту в клярі! ! Виходить гора апетитною, смачної та ситної закуски всього з одного великого качана! Як смачно зробити смажену Цвітну капусту в клярі з яйцем на сковороді з хрусткою скоринкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 середній качан цвітної капусти (1-1,3 кг),

Для клярі:
2-3 яйця, сіль, сушені трави, паприка борошно 100мг та 50мл води.

Для сметанного соусу:
сметана, зелень, часник за бажанням.

Смажена цвітна капуста в клярі на сковороді з хрусткою скоринкою покроковий рецепт

1. Зручно з цим кляром відразу, всього разів капусту занурити в кляр і обсмажити, а не по черзі: спочатку в борошно, потім у яйця. Виходить набагато быстрее.

2. Можна відварити картоплю до напівготовності і потім занурити в кляр і обсмажити. А можна і сиру капусту порізати на суцвіття подрібніше і сирими занурити в кляр і обсмажити на маленькому вогні подольше.

3. Капуста виходить смачною, соковитою, дуже апетитною і ситної! Спробуйте, Вам напевно сподобається!

Відео рецепт 👇