Приготуємо цвітну капусту в клярі! ! Виходить гора апетитною, смачної та ситної закуски всього з одного великого качана! Як смачно зробити смажену Цвітну капусту в клярі з яйцем на сковороді з хрусткою скоринкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
1 середній качан цвітної капусти (1-1,3 кг),
Для клярі:
2-3 яйця, сіль, сушені трави, паприка борошно 100мг та 50мл води.
Для сметанного соусу:
сметана, зелень, часник за бажанням.
Смажена цвітна капуста в клярі на сковороді з хрусткою скоринкою покроковий рецепт
1. Зручно з цим кляром відразу, всього разів капусту занурити в кляр і обсмажити, а не по черзі: спочатку в борошно, потім у яйця. Виходить набагато быстрее.
2. Можна відварити картоплю до напівготовності і потім занурити в кляр і обсмажити. А можна і сиру капусту порізати на суцвіття подрібніше і сирими занурити в кляр і обсмажити на маленькому вогні подольше.
3. Капуста виходить смачною, соковитою, дуже апетитною і ситної! Спробуйте, Вам напевно сподобається!
Відео рецепт 👇