Смажена яєчня яєчня зі спаржею зеленої на сковороді простий рецепт на сніданок. Існує безліч рецептів приготування спаржі. Я люблю коли спаржа, хоч біла, хоч зелена, трохи не доготовлена, з легкої хрустинкой. Тому зелену спаржу бланшую в підсоленій воді 1-2 хвилини, а білу 4 хвилини. Перед бланшировкой зчищаю, за допомогою економки або звичайного ножа, жорстку шкірку в нижній частині пагона. ⠀ Самий смачний і простий рецепт сніданку «Яєчня глазунья з зеленою спаржею».
Інгредієнти
Зелена спаржа — 3-4 паростка;
Куряче яйце — 1 шт;
Твердий сир (пармезан) — жменя натертого на дрібній тертці;
Вершкове масло — 5 г;
Сіль — щіпка;
Чорний або білий перець — щіпка.
Смажена яєчня яєчня зі спаржею зеленої на сковороді покроковий рецепт
1. Спаржу очистити за допомогою економки від твердої шкірки, нарізати шматочками по 2-3 див. ⠀
2. На сковороді розтопити вершкове масло, закинути спаржу, швидко обсмажити близько минуты.
3. Акуратно розбити яйце, так, щоб не пошкодити жовток, поперчити, посолити, посипати тертим сиром. Зменшити вогонь, жовток повинен залишитися жидким.
Відео рецепт 👇