Закуска з баклажанів, перцю з медом та часником по азійськи рецепт простий. Смажені баклажани по азійськи в кисло солодкому соусі.
Інгредієнти
✅Баклажани – 2 шт
✅Перець болгарський – 1 шт
✅Лимон – 1/2 шт
✅Соєвий соус – 5 ст. л
✅Оливкова олія – 5 ст. л
✅Мед – 2-3 ст. л
✅Часник – 3 зубчики
✅Петрушка або кінза – 4 гілочки
✅Червоний перець або перцева паста – за смаком
✅Крохмаль – 1 жменя
✅Сіль трохи☝🏻 (посипати баклажани)
✅Раст.олія (для смаження)
Смажені баклажани по азійськи в кисло солодкому соусі покроковий рецепт
1. Баклажани чистимо, ріжемо великими брусочками, трохи посипаємо сіллю і даємо постояти хвилин 15. Робимо заправку: Болгарський перець (краще червоний) ріжемо кубиком, туди ж петрушку або кінзу (хто любить), часник, оливкову олію, соєвий соус, мед, сік лимона і трохи червоного перцю. Заправка готова👌
2. Баклажани промокнути паперовим рушником, якщо бахнули багато солі, то краще промити і віджати☝🏻 Пересипати крохмалем і обсмажити невеликими порціями в олії на сильному вогні до золотистої скоринки (не перетримайте, тому а то вийде каша).
3. Далі змішуємо баклажани з заправкою і даємо постояти хвилин 20 якщо утримайтеся не зжерти все в одну мить😂 Коли бубочка трохи постоять і вберуть заправку – це просто дасис фантастіш🤣
Відео рецепт 👇