Як зробити смачні смажені гриби в паніровці на сковороді рецепт. Раджу відразу збільшувати кількість інгредієнтів а 2-3 рази, так як це дуже смачно і з’їдається швидше, ніж грибочки встигають охолонути 😉
Інгредієнти
• 100 гр. грибів (я готувала гливи, але так само можна приготувати з печериць, тільки розрізавши їх кружальцями товщиною приблизно 1 см).
Кляр:
• 40 гр. борошна зеленої гречки
• 90 гр. води
• сіль, перець за смаком
• 30 гр. кукурудзяного борошна для панірування
Смажені гриби в паніровці на сковороді покроковий рецепт
1. Для початку акуратно промий і просуши гриби, зберігаючи їх шкірку. Потім роздягли грона на окремі грибочки. І відріж у них сухі хвостики. Займемося кляром.
2. В глибокій мисці з’єднати борошно зеленої гречки і воду, ретельно перемішай. Додай сіль і перець за смаком. Потім вмочи кожен грибочок у клярі і ретельно обваляй його в борошно для панірування з 2х сторон.
3. На розігрітій сковороді з олією обсмажити гриби з 2х сторін до апетитної корочки.
4. Готово!
Відео рецепт 👇