Смажені манти на сковороді в томатному соусі простий рецепт. Одне дуже смачне блюдо принесла, просто пальчики оближеш 🤤 Раджу обов’язково пробувати 😍, впевнена сподобається 👌
Інгредієнти
Тісто
Борошно – 250 гр
сіль – 1 ч. ложка
Рослинна олія-2 ст/л
яйце – 1 шт
вода – 70-80 мл
Начинка:
Фарш м’ясний – 360 гр
сіль +перець за смаком
коріандр мелений – 0,5 ч. ложки
паприка – 0.5 ч. ложки
зіра -1 ч. ложка
Аджика 1,5 г/л
вода – 50 мл
Лук-1-2 шт (я збивала з блендером)
Зелень
Томатний соус:
вода питна – 300-350 мл
сіль +перець за смаком
2 ст/л томатна паста
базилік сушений – 1 ч. ложка
Аджика-1 год/л
2 ст/л соєвий соус
Крохмаль -2 год/л
масло рослинне для обсмажування
Смажені манти на сковороді в томатному соусі покроковий рецепт
1. Для тіста: всі зазначені інгредієнти приєднуємо, як показала на відео і замішуємо круте тесту, як у пельмені. Для начинки теж, всі інгредієнти змішуємо і гарненько перемішаємо, до однородности.
2. Потім тісто розділимо на 2 частини і розкотимо кульки. Далі тонко скачуємо, розрізах кружечки , кладемо начинку і акуратно закриємо, як показала на відео. Манти смажити на сковорідці з двох сторін, до золотистого цвета.
3. Готуємо соус: всі зазначені інгредієнти добре перемішати, потім наливаємо на смажені манти і варимо до готовності 👌 Виходить шалено смачно, обов’язково спробуйте 🤤
Відео рецепт 👇