Соковиті чебуреки з фаршем з свинини і яловичини

Як смачно зробити Соковиті чебуреки з фаршем з свинини і яловичини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ви завжди називаєте смажену піцу чебуреком 😄 Так, схожі – смажені і дуже смачні! Але все ж відмінності є, ловіть рецепт чебуреків від мого дядька.

Інгредієнти

Для тесту:
•500г борошна
•50мл соняшникової олії
•200мл окропу
•щіпка солі

Для начинки:
•400г змішаного фаршу (яловичина+свинина)
•2 середніх цибулини
•сіль, чорний перець
•петрушка, кріп (за бажанням)
•150мл води (холодної або кімнатної температури)

Для смаження:
•соняшникова олія

Соковиті чебуреки з фаршем з свинини і яловичини покроковий рецепт

1. До борошна додати соняшникову олію і сіль, перемішати ложкою. Влити більшу частину окропу, ще раз перемішати. Замішувати тісто руками близько 10 хвилин, при необхідності додаючи ще окріп, має вийти не липке еластичне тісто. Залишити під харчовою плівкою на 30 хвилин. 🤤
2. Змішати фарш з подрібненою цибулею і зеленню. Посолити і поперчити, влити воду і перемішати. 🤤
3. Розділити тісто на рівні частини розміром приблизно з яйця. Присипати робочу поверхню борошном і тонко растаскать кожну частину, за допомогою невеликої тарілки або кільця обрізати краї і надати форму круга.