Тонке мяке тісто для піци дріжджове

Коли дуже хочеться піци… на тонкому тісті. Як зробити смачне Тонке м’яке тісто для піци дріжджове рецепт простий.

Інгредієнти

150 г води
4 г сухих дріжджів
230 г борошна (у мене 100 цільнозерновий, решта пшенична)
15 г оливкової олії
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. цукру

Тонке м’яке тісто для піци дріжджове покроковий рецепт

1. У теплій воді розчиніть дріжджі і цукор і залиште на 10 хвилин. Дріжджі стануть активними. В обробній мисці змішайте просіяне борошно, сіль і оливкове масло. Об’єднайте з дріжджами і ретельно перемешайте.

2. Замісіть тісто. Воно не повинно липнути до рук. Змастіть оливковою олією і приберіть в тепло на дві години. Я накриваю рушником і ставлю в духовку при 50 гр. Тонко розкачайте і обріжте краю ножом.

3. В якості начинки у мене томатна паста з оливковою олією, цибуля, помідори, черрі, перець, сир. Тоненько розкачати і випікайте при 200 гр близько 7-10 хвилин. Приємного апетиту!