Соковиті і хрусткі курячі нагетси з сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Куряча грудка/філе 250 гр
Сухий часник 1/3 ч. л.
Паприка 1/3 ч. л.
Сіль
Сир 50-70 гр
Рослинна олія
Панірувальні сухарі 40 гр
Для кляру:
Крохмаль 20 гр
Борошно 50 гр
Вода 50-60 мл
Паприка 1/2 ч. л.
Гострий мелений перець
Куркума 1/3 ч. л.
Сіль
Соковиті і хрусткі курячі нагетси з сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Курячу грудку/філе ріжемо на середні шматочки, перекладаємо в блендер і прессовавших. Додаємо спеції: сіль, паприку і сухий часник і перемішуємо. Руки змащуємо рослинним маслом.
2. Беремо трохи фаршу і в серединку кладемо шматочок сиру. Надаємо форму. Обвалюють у панірувальних сухарних. Готуємо кляр.
3. Змішуємо борошно, крохмаль, куркуму, паприку або гострий перець і сіль. Потім додаємо воду і перемішуємо. Курячі заготовки занурюємо з усіх сторін кляр.
4. Рослинне масло розігріваємо, перекладаємо курячі нагетси і смажимо з кожного боку до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇