Солодкі мариновані помідори черрі на зиму з оцтом дуже смачні простий рецепт домашній в банках.
Інгредієнти
Черрі
Чорний перець містечком
Запашний перець горошком
Лавровий лист
Цибулю
Часник
Розсіл:
Вода – 2 л
Сіль – 60 г
Цукор – 150 г
Оцет 9% – 100 мл
Солодкі мариновані помідори черрі на зиму з оцтом покроковий рецепт
1. На дно не великих баночок(у мене 0,5 л і дві 0,7 л) кинути горошки перцю(у мене був тільки чорний, запашний закінчився) і по 1 лавровому листу. Розкласти черрі по банкам, зверху залишити трохи места.
2. В кожну банку нарізати по 1-2 зубчики часнику (за 1 шт) і зверху покласти кільця цибулі, скільки влізе. Залити черрі киплячою водою, прикрити стерилізованим стерилізованими кришками і залишити на 15 минут.
3. Злити воду назад в каструлю, додати сіль, цукор, оцет і закип’ятити. Залити черрі киплячим розсолом і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою до повного охолодження. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇