Як смачно зробити Солона карамель в домашніх умовах простий покроковий рецепт швидко.
Інгредієнти
Цукор – 113 гр
Вершки – 80 гр
Масло вершкове – 50 гр
Сіль – за смаком
Солона карамель в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Розтопити цукор в сотейнику з товстим дном, можна допомагати жорсткої силіконової лопаткою (розтерти цукор) поки всі крупинки цукру не розчиняться. Доводимо цукор до золотистого бурштинового состояния.
2. Потім знімаємо з вогню або зменшуємо потужність плити до мінімуму і додаємо гарячі вершки. Перемішуємо і знову ставимо на середній вогонь. Уварюють до 108 градусов.
3. Знімаємо з вогню, охолодити масу до 40 градусів і вводимо масло, пробиваємо блендером для однорідного, гладкого стану. Перекладаємо в мішок або закриваємо плівкою в контакт.
Відео рецепт 👇