Як зробити Блюдо рататуй з болгарським перцем без м’яса в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
Для засмажки:
▫️болгарський перець-2шт
▫️помідор-3кт
▫️цибуля-2шт
▫️сіль-1 год.л
▫️перець, спеції-за смаком
Для основи:
▫️кабачок-2шт
▫️баклажан-2шт
▫️помідор-5 шт
▫️сіль-0,5 ч. л
▫️рослинне масло-3ст.л
▫️перець, спеції-за смаком
Страва рататуй з болгарським перцем без м’яса в духовці покроковий рецепт
1. Для засмажки дрібно нарізаємо цибулю, перець і помідори, обсмажуємо цибулю до рум’яного кольору, додаємо нарізані перці і помідори, сіль, спеції, обсмажуємо пару хвилин, вливаємо 100мл окропу і тушкуємо під кришкою на повільному вогні хвилин 10-15 🔥
2. А поки баклажани, кабачки і помідори нарізаємо тонкими кружечками, на дно форми викладаємо нашу зажарку і кладемо овочі як показано на відео чергую між собой.
3. Змащуємо овочі рослинним маслом, змішаним із сіллю і спеціями, накриваємо фольгою і випікаємо 20хв при 190t.
4. Далі знімаємо фольгу і випікаємо ще 10-12 хвилин до золотистого цвета.
Відео рецепт 👇