Страва вірменське Хапама із запеченої гарбуза, рису, кураги, родзинок і меду

Як смачно зробити Блюдо вірменське Хапама із запеченої гарбуза, рису, кураги, родзинок і меду простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачний вірменський солодкий плов у гарбузі !!!

Інгредієнти

Гарбуз — 1 штука (у мене на 3,5 КГ була)
рис варений — 300/400грамм
мед — 4 ст. ложки
курага — 50гр
чорнослив — 50гр ложки
ізюм — 50гр ложки
масло вершкове 120гр
Горіхи 50 гр

Страва вірменське Хапама із запеченої гарбуза, рису, кураги, родзинок і меду покроковий рецепт

1. У гарбуза красиво зріжте верх і видаліть насіння. Сухофрукти помийте. У сотейнику розтопіть масло і обсмажуйте сухофрукти хвилин 5. заздалегідь відваріть рис до напівготовності!

2. Викладіть рис із сухофруктами в гарбуз шарами поливаючи медом, накрийте кришкою, змастіть гарбуз маслом.

3. Обгорніть у фольгу і запікайте в духовці при 180 градусах від 2 до 3,5 год) до готовності тыквы.

Відео рецепт 👇