Як смачно зробити Блюдо вірменське Хапама із запеченої гарбуза, рису, кураги, родзинок і меду простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачний вірменський солодкий плов у гарбузі !!!
Інгредієнти
Гарбуз — 1 штука (у мене на 3,5 КГ була)
рис варений — 300/400грамм
мед — 4 ст. ложки
курага — 50гр
чорнослив — 50гр ложки
ізюм — 50гр ложки
масло вершкове 120гр
Горіхи 50 гр
Страва вірменське Хапама із запеченої гарбуза, рису, кураги, родзинок і меду покроковий рецепт
1. У гарбуза красиво зріжте верх і видаліть насіння. Сухофрукти помийте. У сотейнику розтопіть масло і обсмажуйте сухофрукти хвилин 5. заздалегідь відваріть рис до напівготовності!
2. Викладіть рис із сухофруктами в гарбуз шарами поливаючи медом, накрийте кришкою, змастіть гарбуз маслом.
3. Обгорніть у фольгу і запікайте в духовці при 180 градусах від 2 до 3,5 год) до готовності тыквы.
Відео рецепт 👇