Суп з кокосовим молоком, куркою, картоплею і перцем

Швидкий, простий і дуже смачний суп з індійськими нотками! Як зробити смачний суп з кокосовим молоком, куркою, картоплею і перцем простий рецепт. Всі продукти із сусіднього супермаркету. Вистачить надовго! Якщо у вашій родині всі люблять супи з рисом, то картоплю можна не додавати. У нас я подаю одному з картоплею, другого не кладу в тарілку картоплю і подаю поруч рис. Так можна догодити всім :).

Інгредієнти

на каструля приблизно 3 літри:
✔️підлогу тушки курки або маленький курча
✔️2 картоплі (опціонально)
✔️1 цибулина
✔️1 морква
✔️1 маленький червоний болгарський перець
✔️кокосове молоко 400 мл (у мене закінчилося, я замінила на плавлений сир 200 гр, але ви беріть обов’язково КОКОСОВЕ!)
✔️спеції: у мене суміш спецій Bombay Biryani Masala 1 чл або за смаком, або візьміть мікс: кумін, кориця, кмин, чорний перець, кардамон, мускатний горіх, чилі, пажитник, куркума, гвоздика, коріандр
✔️сушений часник 2 чл
✔️ростить масло для смаження
✔️кінза
✔️для подачі: рис жасмин або басматі або ваш улюблений – варимо по інструкції на упаковці

Суп з кокосовим молоком, куркою, картоплею і перцем покроковий рецепт

1. Варимо бульйон, курку відокремлюємо від кісток і повертаємо в каструлю, туди ж додаємо дрібний різаний кубиками картоплю (за бажанням).
2. Як готовий картоплю додаємо обсмажені цибулю з морквою і болгарський перец.

3. Як готовий перець хвилин через 5-7 додаємо кокосове молоко, як закипить додаємо часник, спеції, соль.
4. Додаємо зелень, кипить на невеликій потужності пару хвилин, вимикаємо і даємо настоятися 10-15 мин.

5. Подаємо з плошкой рису 😍, прикрашаємо помідорками черрі для ноток з кислинкой.