Дуже просте блюдо і дуже смачне. Свіжа капуста з фаршем тушкована на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Капуста -500 гр
Фарш – 300 гр
Лук -1 шт
Морква -1 шт
Часник – 2 зубчики
Протерті помідори-300 гр
Рослинне масло-30 гр
Петрушка, сіль, перець, цукор
Свіжа капуста з фаршем тушкована на сковороді покроковий рецепт
1. На сковороді з маслом обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додаємо моркву і смажимо 5 – 7 хвилин. Потім кладемо Фарш і смажимо до зміни цвета.
2. Фарш можна використовувати будь-який, у мене був яловичина+свинина. Додаємо часник, через хвилинку протерті помідори, капусту, сіль, перець,
3. Цукор, накриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості капусти. Періодично відкриваючи кришку і помешивая.
Відео рецепт 👇