Як смачно зробити Свинячі ребра з соусом барбекю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
1 кг свинячих ребер
гірчиця із зернами
сухий часник, паприка солодка і копчена, червоний перець
сіль
рослинна олія
соус барбекю
Свинячі ребра з соусом барбекю покроковий рецепт
1. Зі свинячих ребер видалити плівки, розрізати на шматки зручні. Тонко обмазати м’ясо з усіх боків горчичей. Змішати спеції, додати трохи рослинного масла, розмішати. Змастити м’ясо отриманої кашицей.
2. Я залишила м’ясо маринуватися на ніч, але це не обов’язково. Змастити м’ясо соусом барбекю, помістити в рукав для запікання. Я ще підклала шматки солодкого перца.
3. Готувати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160 °С) годину-півтора до м’якості (я через годину помацала м’ясо крізь рукав). Розрізати рукав і запікати ребра ще хвилин 15 до rumiaного цвета.