Свинячий шніцель в паніровці на сковороді Гордона Рамзі

Pork Schnitzel with Celeriac Remoulade! Як смачно зробити Свинячий шніцель в паніровці на сковороді Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт з книги Гордона Рамзі “Швидко і смачно: 100 рецептів за 30 хвилин або менше”.
Шніцель – улюблена страва в нашому домі: хрускіт панірувальних сухарів з солоним смаком свинини подобається як дітям, так і дорослим. Це швидко, так як його відбивають перед приготуванням, що скорочує час смаження. Ремулада теж готується швидко, якщо у вас є кухонний комбайн: вручну займе набагато більше часу.

Інгредієнти

На 2 порції:

2 х 220 г свинячих котлет, можна на кістки
50 г звичайної борошна
1 яйце
80 г свіжих панірувальних сухарів
1 чайна ложка сушеного кропу
1 чайна ложка паприки
Рослинне масло для смаження
Морська сіль і мелений чорний перець

Для ремулады:
200 г селери, очищеного і нарізаного соломкою
2 столові ложки майонезу
1 чайна ложка цільнозерновий гірчиці
2 столові ложки сметани
1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки, тільки листя
Вижимання лимонного соку

Для подачі:
2 невеликі жмені крес-салату
Часточки лимона (за бажанням)

Свинячий шніцель в паніровці на сковороді Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Використовуючи гострий ніж, обріжте жир і кістка з кожної котлети. Покладіть між двома шматками харчової плівки і використовуючи молоток або качалку, розплющить їх до товщини 5 мм.
2. Покладіть борошно в неглибоку миску, приправити сіллю, перцем і добре перемішайте. Злегка збийте яйце у другій неглибокій мисці. Покладіть панірувальні сухарі в третю миску і змішайте з кропом і паприкой.
3. Приправте котлети з обох сторін, потім обваляйте кожну спочатку в борошні, потім в яйці і панірувальних сухарях. Для ремулады покладіть селера, майонез, гірчицю, сметану і петрушку у велику миску і добре перемешайте.
4. Додайте трохи лимонного соку і приправте за смаком. Відкладіть. Розігрійте в сковороді олію 1 див. Коли нагріється, покладіть шніцелі і смажте по 2-3 хвилини з кожного стороны.
5. Перекладіть на кухонну папір. Подавайте з ремуладой, крес-салатом і часточкою лимона.