Свинина в сковороді з аджикою

Як смачно зробити Свинина в сковороді з аджикою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

свинячі відбивні (корейка)
на кожну відбивну:
1 ч. л. аджики і скибочку нарізки (бекон, балик, шинка)
сухий часник
сіль, перець
рослинна олія для обсмажування

Свинина в сковороді з аджикою покроковий рецепт

1. М’ясо тонко відбити, посипати спеціями. Викласти на відбивну бекон, змастити аджикою. Згорнути м’ясо в рулет і скріпити в трьох-чотирьох місцях зубочистками.
2. Розрізати відбивні на три або чотири частини між зубочистками.
3. Обсмажити м’ясо з усіх сторін під кришкою до рум’яної скоринки. Якщо потрібно, можна влити трохи води і протушкувати (мені не знадобилося). Видалити зубочистки і подавати з будь-яким гарниром.