Сибірський Борщ з яловичиною, буряком і капустою

Як зробити смачний Сибірський Борщ з яловичиною, буряком і капустою рецепт простий. Уявляю вашій увазі борщ! Мій фірмовий рецепт, дивіться, який багатий, красивий, який смачний давайте спробуємо. Так готувала моя бабуся і мама, зараз готую цей борщ я і почала готувати моя дочка! Дуже добре зварився картопля, м’ясо, аромат стоїть не передати, додаю сметану! Присипаю зеленню і з великим задоволенням пригощаю Вас!

Інгредієнти

Яловича грудинка 500 гр.
Вода 2,5 літра.
Морква 1 шт.
Ріпчасту цибулю 1,5 шт.
1 шт. Буряк (велика)
Помідор 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Часник 2 зуб.
Цукор 0,5 ч. л.
4 шт. Картопля (середній)
Білокачанна капуста 200 гр.
Рослинне масло 3 ст. л.
Суміш перців за смаком.
Лавровий лист за смаком.
Сіль за смаком.

Сибірський Борщ з яловичиною, буряком і доапустой покроковий рецепт

1. На борщ взяла яловичу грудинку тут у мене три хороших шматочка. Чоловіка годувати потрібну, філе 500 грам порізала, викладаю в п’ятилітрову велику каструлю сімейну. Кладемо в холодну воду, щоб бульйон у нас був більш насиченим! М’ясо добре помила! Мій секрет – Щоб швидко м’ясо приготувалася і бульйон був прозорим! Додаю підлогу головки ріпчастої цибулі і шматочок моркви! Включаю плиту!

На сусідній плиті готую обжарку тут у мене одна головка ріпчастої цибулі і моркву! Наливаю рослинне масло і обсмажую до прозорості цибулі. А ми поки що з Вами буряк натираємо на крупній тертці! Дивіться яка буряк за розміром для великої каструлі. Викладаю в сковорідку. Нічого не смажу до неподобства, просто легенько тушу щоб овочі пом’якшилися і віддали зайвий сік. Томат обдала окропом і знімаю шкірку!

2. Помідор середній взяла! Якщо любите можна додати побільше, нарізаю кубиками! Викладаю в сковородочку. Ніякого зайвого жиру і масла не потрібно всі точні кількості під відео. Бульйон у нас на стадії закипання, знімаю з нього піну. Якщо міняйте воду, наразі можна змінити. Накриваю кришкою, нехай він у нас варитися на середньому вогні.

Болгарський перець взяла червоний щоб був насичений смак, нарізаємо півкільцями. Додаю його в заправку для борщу. Який колір красивий ягідний вийшов. Смажимо ще 2-3 хвилини і будемо робити інші добавки. Видавлюю пару зубчиків часнику. Додаю цукор, всі точні інгредієнти дивимося під відео, трошки солі. Перемішую. Беру кілька черпаків бульйону. Накриваю кришкою. Зменшую градус на самий маленький вогонь і буду гасити 5-7 минут.

3. Овочі у мене готові, дивіться який колір красивий, добре потушились і виглядають відмінно. Багато соку, аромат хороший варто прибираю їх. Бульйон готується з моменту закипання проварюємо 1 годину. А ми поріжемо капусту. Нарізаю соломкою. Давайте подивимося, як у нас приготувалася м’ясо. Воно повністю зварилася, насичений бульйон красивий подивіться який. Зараз буду знімати м’ясо з кісточки.

Викладаю морква яку ми додавали і цибулю. Він у нас практично розварився. Додаю в бульйон картоплю його я порізала на кубики. Включаю підвищену температуру і доведу до кипіння. Картоплю і у мене закипів, викладаю м’ясо я його зняла з кісточки. Додаю капусту. Накриваючи кришкою. 5 хвилин у мене подкипает капуста зменшую градус плити і ставлю на самий тихий огонь.

4. Додаю сіль. І викладаю нашу заправку або засмажку хто як говорить. У нас велика 5 літрова каструля сибірського борщу виходить. Перемішую. Накриваю кришкою і готую хвилин 15-20 до готовності картоплі. Картопля зварився я перевірила, легко ламається. Дивіться який колір багатий яка принадність густий багато овочів і м’яса.

Все як ми любимо додаю лавровий лист, перець за смаком, якщо використовувати сушену зелень, то в даний момент її можна додати, перемішую, ще раз покажу, як у нас тут все добре зварилася який гарний суп. Ставлю на нуль і дам настоятися і потім ми з вами обов’язково на рекламі спробуємо. Друзі бажаю вам приготувати супчик на нашу рецепту!