Інгредієнти
Яловича грудинка 500 гр.
Вода 2,5 літра.
Морква 1 шт.
Ріпчасту цибулю 1,5 шт.
1 шт. Буряк (велика)
Помідор 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Часник 2 зуб.
Цукор 0,5 ч. л.
4 шт. Картопля (середній)
Білокачанна капуста 200 гр.
Рослинне масло 3 ст. л.
Суміш перців за смаком.
Лавровий лист за смаком.
Сіль за смаком.
Сибірський Борщ з яловичиною, буряком і доапустой покроковий рецепт
На сусідній плиті готую обжарку тут у мене одна головка ріпчастої цибулі і моркву! Наливаю рослинне масло і обсмажую до прозорості цибулі. А ми поки що з Вами буряк натираємо на крупній тертці! Дивіться яка буряк за розміром для великої каструлі. Викладаю в сковорідку. Нічого не смажу до неподобства, просто легенько тушу щоб овочі пом’якшилися і віддали зайвий сік. Томат обдала окропом і знімаю шкірку!
Болгарський перець взяла червоний щоб був насичений смак, нарізаємо півкільцями. Додаю його в заправку для борщу. Який колір красивий ягідний вийшов. Смажимо ще 2-3 хвилини і будемо робити інші добавки. Видавлюю пару зубчиків часнику. Додаю цукор, всі точні інгредієнти дивимося під відео, трошки солі. Перемішую. Беру кілька черпаків бульйону. Накриваю кришкою. Зменшую градус на самий маленький вогонь і буду гасити 5-7 минут.
Викладаю морква яку ми додавали і цибулю. Він у нас практично розварився. Додаю в бульйон картоплю його я порізала на кубики. Включаю підвищену температуру і доведу до кипіння. Картоплю і у мене закипів, викладаю м’ясо я його зняла з кісточки. Додаю капусту. Накриваючи кришкою. 5 хвилин у мене подкипает капуста зменшую градус плити і ставлю на самий тихий огонь.
Все як ми любимо додаю лавровий лист, перець за смаком, якщо використовувати сушену зелень, то в даний момент її можна додати, перемішую, ще раз покажу, як у нас тут все добре зварилася який гарний суп. Ставлю на нуль і дам настоятися і потім ми з вами обов’язково на рекламі спробуємо. Друзі бажаю вам приготувати супчик на нашу рецепту!