Рецепт смачної, ніжною Великодня. Сирна Паска «Рафаелло» заварна рецепт простий.
Інгредієнти
Сир – 550г.
Яйця – 3шт.
Масло – 50г.
Сметана – 100г.
Цукор – 100г.
Ванільний цукор – 8г.
Кокосова стружка – 50г.
Мигдаль – 50-100г.
Соус
Шоколад темний – 90г.
Молоко – 150мл.
Цукор – 50г.
Сирна Паска «Рафаелло» заварна покроковий рецепт
1. Змішуємо всі інгредієнти, крім мигдалю і половини кокосової стружки. Пробиваємо блендером до однорідності. Ставимо на вогонь, варимо до перших бульбашок. В кінці додаємо горіхи і кокосову стружку. Остуджуємо. Маса повинна дуже добре охолонути інакше при складанні не буде стабильная.
2. Соус.
Важливо!!! Робимо Соус заздалегідь, щоб з ним було зручніше працювати. Якщо додати більше шоколаду, вийде густий ганаш. Змішуємо всі інгредієнти, підігріваємо. Добре вимішуємо або пробиваємо блендером. Соус повинен вийти не густим і не жидким.
Важливо!!! Робимо Соус заздалегідь, щоб з ним було зручніше працювати. Якщо додати більше шоколаду, вийде густий ганаш. Змішуємо всі інгредієнти, підігріваємо. Добре вимішуємо або пробиваємо блендером. Соус повинен вийти не густим і не жидким.
3. Збірка.
В пасочницу викладаємо сирну частина, розрівнюємо по боках роблячи поглиблення. В середину виливаємо соус. Зверху сирну масу. Загортаємо пасочницу і прибираємо в холодильник на дві доби. Не забуваємо ставити груз.
В пасочницу викладаємо сирну частина, розрівнюємо по боках роблячи поглиблення. В середину виливаємо соус. Зверху сирну масу. Загортаємо пасочницу і прибираємо в холодильник на дві доби. Не забуваємо ставити груз.
4. Прикрашаємо залишилися горіхами і соусом.