Сирна Паска з малиною

Як зробити Сирна Паска з малиною простий рецепт. Вона виходить ніжною і смачною і відмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Інгредієнти

Розмір форми «Великдень» 11*11,5 см

Для пасхи:
▫️Сир 9% – 550гр
▫️Вершки 33% – 80мл
▫️Цукрова пудра – 70гр
▫️Вершкове масло – 130гр
▫️Сушена малина – 2 ст. л
▫️Заморожена малина – 250гр
▫️Цукор – 3ст.л
▫️Кукурудзяний крохмаль – 2ст.л з гіркою
▫️Свіжа малина для прикраси

Для глазурі:
▫️Вершки 33% – 20гр
▫️темний шоколад – 60гр

Сирна Паска з малиною покроковий рецепт

1. В одній мисці змішати сир, вершки, цукрову пудру і вершкове масло кімнатної температури. Збити міксером приблизно 2 хвилини, на середній швидкості. Готуємо малиновий джем: кладемо В сотейник малину, додаємо крохмаль і цукор. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи, щоб малина не пригоріла. Сирну масу ділимо приблизно на 3 части.

2. Одну частину відкладаємо в окрему миску і додаємо сушену малину. Перемішуємо. До решти сирної маси додаємо 60гр малинового джему і перемішуємо. В закриту форму марлею викладаємо половину сирної маси з сушеною малиною, потім викладаємо основну частину сирної маси з малиновим джемом.
3. Зверху кладемо шар малинового джему і нарешті, викладаємо другу частину сирної маси з сушеною малиною. Форму поставити під прес і прибрати в холодильник на ніч. Вранці приготувати глазур з білого шоколада.

4. Для цього потрібно підігріти вершки і додати білий шоколад, добре перемішати, щоб шоколад повністю розчинився. 8.Акуратно дістати готову паску. Полити її глазур’ю, формую підтікання зі всіх сторін і прикрасити свіжими ягодами малини!

Відео рецепт 👇