Улюблене яблучне печиво тепер з сиром і цедрою лимона) ще смачнішою, ніжнішою і ароматнішою))) Як зробити Сирне печиво з яблуками і родзинками рецепт простий. Обов’язково спечіть, поки яблука справжні, з дерева, а не з магазину. Яблука можна натерти на тертці, але тоді їх доведеться віджати від зайвої соку, мені подобається, коли вони нарізані дрібними шматочками і відчуваються мовою) в будь-якому випадку, це печиво порадує Вас , і теплим і холодним)))
Інгредієнти
На 30-34 шт
75 гр вершкового масла кімнатної температури
50 гр цукру + цукор на посипання
150 гр сиру
1 яйце ІЗ
150 гр очищеного порізані яблука
180 гр борошна
1 чл розпушувача
1 чл натертої цедри лимона
30 гр родзинок
1/4 чл солі
Сирне печиво з яблуками і родзинками покроковий рецепт
1. Масло збити з цукром і лимонною цедрою, не перестаючи збивати, додати яйце. Яблука очистити і дрібно нарізати, додати в масляно-яєчну суміш разом з протертим через сито сиром , перемешать.
2. Всипати борошно з розпушувачем і сіллю, додати родзинки, перемішати. Мокрими руками сформувати кульки розміром трохи більше, ніж волоський горіх, обваляти кожен в сахаре.
3. Викласти на деко, простеленный папером для випічки. Випікати при 180 гр 25-30 хв. Приємного апетиту)))