Булочка синнабон з корицею в домашніх умовах

В міру солодкі, повітряні і дуже смачні🤤 багато букв, але готуються зовсім нескладно насправді)) порція виходить велика, на один великий деко. (У мене два маленьких). Як зробити булочка синнабон з корицею в домашніх умовах рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Опара:
250 г молока
8 г сухих дріжджів
20 г цукру
20 г борошна.

Тісто:
60 г вершкового масла
70 г цукру
щіпка солі
2 яйця
+-500-550 г борошна.

Начинка:
100 г вершкового масла
100 г цукру
20 г кориці

Крем для глазурі:
300 г вершкового сиру
75 г м’якого вершкового масла
150 г цукрової пудри

Булочка синнабон з корицею в домашніх умовах покроковий рецепт

1. До теплого (не гарячого) молока додати дріжджі, цукор, борошно, перемішати, накрити харчовою плівкою і прибрати в тепло на 15-20 хвилин. За цей час зверху повинна утворюватися піна. М’яке масло збити з цукром дочиста, додати сіль, вмішати яйця по одному. Влити дріжджову масу, перемешать.

2. Замісити еластичне, майже не липнущее до рук тісто, поступово додаючи просіяне борошно. Борошно у всіх різна, можливо у вас піде менше або більше. Головне не забити тісто! Зібрати в кулю, покласти в миску, накрити плівкою і прибрати в тепло на расстойку на 1-2 години. Тісто буде підніматися і його потрібно обім’яти за цей час пару раз.

3. Розділити тісто навпіл, з кожної частини розкачати прямокутник. Так зручніше потім згортати його в рулетик. Для начинки змішати цукор з корицею. Змастити обидві частини тесту маслом, розподілити суміш цукру з корицею. Звернути в рулети, нарізати, викласти у форму, накрити плівкою і залишити на 15 хвилин в теплі, булочки збільшаться в розмірі. 8. Випікати булочки при 180° до рум’яності (20-30 хвилин).

4. Крем для глазурі:
Збити масло з пудрою до пишноти, додати сир і збити до однорідності. Нанести крем на гарячі булочки. Чим більше крему, тим смачніше)) Я полила зверху ще шоколадним ганашем щоб напевно. Забуваємо на день про калорії і насолоджуємося, ці булочки потрібно їсти теплими. Зберігати в холодильнику, перед подачею обов’язково подогреть.