протеїнові батончики Шоколадні

Як зробити смачні Шоколадні протеїнові батончики з урбечем рецепт простий.

Інгредієнти

100 гр урбеч мигдальний
150 гр шоколад
120 гр рослинне молоко
130 гр протеїн
90 гр мигдальна борошно

Шоколадні протеїнові батончики покроковий рецепт

1. Розтопіть шоколад. Змішайте його з мигдальним урбечом і рослинним молоком (будь-яким). Перемішайте до однорідної консистенції. Змішайте мигдалеву борошно та веганські протеїн. Просійте через велике сито. У рідку масу поступово вводите сухі інгредієнти: мигдалеву борошно і протеин.
2. Перемішуйте. У результаті маса буде пластичною. Зліпіть з неї відразу батончики, або утрамбуйте у форму. Приберіть в холодильник на 2-3 години. Після покрийте глазур’ю (шоколад + рослинна олія) Приберіть ще раз в холодильник хвилин на 10, щоб глазур схопилася. Готово!

3. Варіантів, як зробити різні смаки таких батончиків, дуже багато! У них можна додати сублімовані ягоди/фрукти, горіхи, насіння. Замість молока-ягідне/фруктове пюре. Експериментуйте! Варіантів масса.