Бісквітний рулет з шоколадом

Як приготувати смачний Бісквітний рулет з шоколадом “Красунчик”🔥. Готується дуже легко, а прикраса взагалі не вимагається!!!

Інгредієнти

Яйце 1 стакан (у мене 4 шт)
Цукор 1 склянку
Борошно+кукурудзяний крохмаль 1 склянку (приблизно 120 гр борошна і 30 гр крохмалю)
Какао 1 ст ложка (в частину тіста)

Крем:
Сирний сир 250
Цукрова пудра 50
Вершки 20% 100 гр
Шоколад темний 1 плитка (розтопити)

Бісквітний рулет з шоколадом покроковий рецепт

1. Яйця з цукром взяти в пишну білу масу, додати борошно з крохмалем м перемішати лопаткою (❗НЕ МИКСКРОМ). Відкласти 8 ст ложок тесту і додати какао. Шоколадним тестом зробити візерунок на пергаменті (у мене це сітка ромбів, можна просто налити краплями і тд… фантазія вам в допомогу).
2. Ставимо в духовку при 180°С на 3 хвилини, шоколадний візерунок повинен просто схопитися. Зверху виливаємо біле тісто, розрівнюємо і прибираємо в духовку на 10-12 хвилин. Наш бісквіт готовий, знімаємо пергамент і звертаємо разом з рушником або іншим аркушем пергаменту візерунком зверху. Залишаємо остыть.
3. Крем:
Для крему змішати всі інгредієнти. На бісквіт викладаємо крем, згортаємо і можна відразу подавати на стіл 🙏🥰

Відео рецепт 👇