Сирні сочники з малиною рецепт простий і швидкий. Випічка це прекрасно. Затишна випічка чудово в мільйон разів. А класичний рецепт сочников розбавити малиною – повірте, це космос. Роблячи ревізію морозилки, настав час утилізації ягід.
Інгредієнти
Для тесту:
▪️300гр борошна
▪️120гр вершкового масла
▪️40г цукру
▪️1 яйце
▪️2ст.л сметани
▪️1/2ч.л розпушувача
▪️щіпка солі
Для начинки:
▪️300гр сиру
▪️2ст.л борошна
▪️1 жовток
▪️30гр цукру
▪️щіпка солі
▪️малина заморожена
Сирні сочники з малиною покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти для тіста. Розділити на 9-10 частин (приблизно за 57-59гр дуже зручно через ваги) Все для начинки змішати, крім малини, і пробити блендером.
2. Кожен кульку розкачати, викласти начинку, малину (я викладала по 4 ягідки) і накрити другою частиною теста.
3. Змастити яйцем і випікати при 180С приблизно 15 хвилин. Обов’язково налити молочка і можна есть.