Як зробити Сирні сирники класичні з борошном на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Сир класичний 5% – 400 гр
Яйце – 1 шт
Борошно – 3 ст ложки з невеликою гіркою
Цукор – 1 ст ложка
Сирні сирники класичні з борошном на сковороді покроковий рецепт
1. Сир, яйце і цукор пробиваємо заглибним блендером до однорідності, щоб не залишилося грудочок. Додаємо борошно і перемішуємо будь-яким зручним способом (міксер, блендер, силіконова лопатка). Я використовую блендер 😉 (тут акуратно, якщо блендер слабкої потужності, йому може бути важко, не мучте його, візьміть міксер або лопатку).
2. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло – я віддаю перевагу кокосове 🥥❤️ Формуємо сирники мокрими руками (так вони не прилипають до рук і форма виходить більш рівна). Обсмажуємо з одного боку з відкритою кришкою на середньому вогні до золотистого кольору. Перевертаємо сирники і накриваємо сковороду кришкою. Смажимо до готовности.
3. P. S. Кількість цукру можна регулювати. З цією кількістю вони виходять досить нейтральні, без зайвої солодощі – гарні з солодкою начинкою. Якщо Ви любите зі сметаною, то кількість можна збільшити до 1,5-2 ст ложки. До речі, в нашій родині ми завжди їмо їх на вечерю, хоча більшість вважають за краще на сніданок ☺️