Сирні ватрушки з листкового тіста з чорносливом

Як смачно зробити Сирні ватрушки з листкового тіста з чорносливом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А пам’ятаєте, був такий час, коли ти приходив в шкільну їдальню, наливав собі чай з величезного титану, а потім купував за три копійки соковиту, сирну ватрушку і тут же, присівши за столик, впивався в неї зубами? Ось і я не пам’ятаю.
Взагалі, сирна ватрушка стоїть у списку геніальних винаходів людства між електричною зубною щіткою і сміттєвим пакетом з ручками і готується до смішного просто. Щоб зробити вдома цю смакоту вам потрібно лише знизити очікування від отриманого результату і купити листкове тісто в магазині(я нікому не скажу)

Інгредієнти

Тісто листкове (купити в магазині)

сирна Начинка
Сир 9% 300г
Сметана 20% 80г
Яйця 1 шт
Цукор 30г

Начинка з чорносливу
Чорнослив-200г

Сирні ватрушки з листкового тіста з чорносливом покроковий рецепт

1. Чорнослив проварити у воді, порубати. Відспівувати при температурі 170С 10-12 мин.
2. Товариші, чекаю на ваші запитання та коментарі: «а де відео? Нічого не зрозуміло», «тісто замінив на хлеб.
3. Начинку на ковбасу, дякую за рецепт», «неправда, ватрушка коштувала 20 копійок».