Простий і дуже смачний рецепт. Як зробити Сирно сирне печиво в духовці рецепт. Це відмінний варіант перекусу. З’їдаються ці палички дуже швидко.
Інгредієнти
Сіль – щіпка
Сир – 70-80 грам
Борошно – приблизно 100 грам
Сир пастоподібний– 180 грам
Яйце – 1 штука
Зелень – для прикраси
Розпушувач – ½ чайної ложки
Сирно сирне печиво в духовці покроковий рецепт
1. Для початку, 80 грам сиру натремо на дрібній тертці. У глибоку миску викладаємо 180 грам пастоподібного сиру. Розбиваємо 1 яйце. Виделкою розтираємо сир з яйцем до отримання однорідної маси. Додаємо натертий сир, Приблизно 100 грам борошна, трохи солі і ½ чайної ложки разрыхлителя.
2. Замішуємо тісто. Борошно краще додавати поступово. Тісто має вийти таким трохи липучим. Деко змащуємо олією або застеляємо пергаментним папером. З тіста формуємо 10 ковбасок завдовжки приблизно 10 см. І викладаємо їх на деко. Відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 20-25 минут.
3. Готові батончики збільшилися в розмірі і підрум’янилися. Даємо їм трохи охолонути. Перед подачею сирні палички можна посипати зеленню. Батончики м’які, з яскраво вираженим сирним смаком. Пройти повз просто неможливо… Руки так і тягнуться, щоб з’їсти ще один… Приємного апетиту!