Гарбузовий пиріг з начинкою

Як зробити Гарбузовий пиріг з начинкою простий рецепт.

Інгредієнти

Очищена гарбуз-200 гр.,
Яйце-3 штуки,
Сіль-щіпка,
Цукор-100 гр.,
Цедра 2 апельсинів,
Рослинна олія-50 мл,
Борошно-180 гр.,
Розпушувач-10 гр.,
Куркума-1 ч. л.,
Гарбузове насіння-2 ст. л.,
Ягоди годжі – 2 ст. л.

Начинка :
Гарбуз очищена – 0,5 кг.,
Цукор – 100 гр.,
Ваніль,
Крохмаль – 1 ст. л.,
гарбузове Насіння і ягоди годжі за смаком.

Гарбузовий пиріг з начинкою покроковий рецепт

1. Гарбуз тремо на дрібній тертці. В окремій мисці змішуємо яйця з сіллю, збиваємо блендером, поступово вводимо цукор, продовжуючи збивати поки маса не побіліє. Додаємо рослинне масло, гарбуз, цедру апельсина, перемішуємо лопаткой.
2. змішуємо Борошно з розпушувачем, поступово вводимо в загальну масу, заважаючи лопаткою. Я випікала в спеціальних формочках 15 хвилин/180 градусів! Але якщо форма 22 див./45 хв!
3. Готуємо начинку: Гарбуз з насінням збиваємо блендером (не сильно рідко), додаємо всі інші інгредієнти і доводимо до кипіння. Маса починає густіти – вимикаємо. Я зібрала у вигляді тістечок – бісквіт, начинка, бісквіт, начинка семечки.