Листкові коржі на борошні, воді та ferment в духовці

Шаруваті коржі, просто і смачно. Це просто така смакота, що навіть не описати словами, це треба пробувати. Листкові коржі на борошні, воді та ferment в духовці простий рецепт і швидкий домашній.

Інгредієнти

400 мл тепла вода
1 чл цукор
7 г дріжджі
1-2 чл сіль
1 ст л рослинного масла
+/- 800 г борошно

Для змащення:
150 г масло сл
5 ст л майонез
1 шт жовток для змащування

Листкові коржі на борошні, воді та ferment в духовці покроковий рецепт

1. У теплу воду додаємо цукор, сіль, дріжджі, олія, борошно і замішуємо тесто.

2. Ставимо на расстойку в тепле місце на 1,5 години. Змішуємо масло кімнатної температури і майонез.

3. Тісто ділимо на 4 – 5 частин, кожну корж тонко розминаємо рукою, змащуємо маслом і майонезом.

4. Формуємо як на відео, верх змащуємо маслом і жовтком. Випікаємо при 180° 20 минут.

Відео рецепт 👇