Вах, відчуваю, смачні вихідні у вас будуть! Тому як, не можна не приготувати. Готуємо сирну хачапурі з яйцем по аджарськи в духовці рецепт.
Інгредієнти
КБЖУ 198/18/7/16
400г сиру
4 яйця
180г борошна (кількість може змінюватись)
220г тертого сулугуні
1 ч. л. розпушувача
Сирний хачапурі з яйцем по аджарськи в духовці покроковий рецепт
1. Змішуємо сир, 2 яйця, розпушувач, борошно, 1/3 частина сиру. Виходить м’яке пластичне тісто. Ділимо його на 2 частини, кожну розкачуємо в овальний пласт.
2. Сир ділимо на 4 частини. 1 частина сиру викладаємо по краях і загортає бортики. Виходить човник. У середину кладемо ще одну частину сиру. Бортики змащуємо сметаною або жовтком з молоком.
3. В духовку 180 градусів на 20 хвилин. Дістаємо, вбиваємо в кожну човник по яйцю і знову в духовку хвилин на 5, щоб схопився белок.
Відео рецепт 👇