Сирники з сиром та оливками

Як зробити Сирники з сиром та оливками рецепт простий і смачний. Сьогодні заключний день мого марафону сирників. Сподіваюся вам було смачно ❤️ Мені буде приємно, якщо ви поділіться своїм враженням і напишіть пару слів про цю сырниковой семиденки 🙏 А поки останні на цьому тижні. У цих сирники всього 20г борошна. Нехай вас не лякає це кількість. Адигейський сир досить щільний і сухий сам по собі і не плавиться відразу на сковороді. По суті це той же сир, але максимально не вологий. Оливки тут хоч і у невеликій кількості, але їх достатньо для яскравого смаку. Резюмую: поєднання круте! Пробуйте! 👍

Інгредієнти

(6 шт)

⠀▫️200г сиру
⠀▫️жовток
⠀▫️100г адигейського сиру
⠀▫️0.5 ч. л. солі, спецій
⠀▫️0.5 ч. л. трав
⠀▫️жменю оливок без кісточок (у мене 7шт)
⠀▫️20г борошна + борошно на формовку

Сирники з сиром та оливками покроковий рецепт

1. Сир розтерти з яйцем. Натерти або поламати сир і змішати з сиром. ⠀ Додати сіль, спеції і трави. Натерти оливки і додати до сиру, перемішати. Всипати борошно і ще раз все перемешать.
2. На робочу поверхню насипати борошно і сформувати сирники. Смажити сирники на рослинному маслі. Сковороду не забути попередньо добре прогріти на середньому вогні!

3. Смажити до рум’яної скоринки з двох сторін. Після накрити кришкою, вимкнути вогонь і дати сирників дійти пару хвилин. Цього часу вистачить, щоб сирники остаточно пропеклися внутри.