Тарт Чізкейк з вишнею рецепт простий 😍 Пропорції чізкейку розраховані на 6 форм для тарти розміром 6/3 або 8/2 див. Самі тарти можна приготувати з будь-якого вподобаного рецептом шаблі.
Інгредієнти
🔸Холодний ванільний чізкейк:
100 гр сирного сиру
20 гр цукрової пудри
40 гр вершків 33%
40 гр молока
2 гр желатину (замочити в 8 грамах води)
Ванільна паста за смаком
🔸 Компоті вишня:
130 грамів вишневого пюре
20 грам цукру
3 г пектину nh
🔸 Вишневий крем:
130 г сирного сиру
30 гр цукрової пудри
50 гр вершків 33%
50 гр вишневого соусу (рецепт нижче)
🔸Вишневий соус:
100 гр вишневого пюре
5 гр цукру
4 гр кукурудзяного крохмалю
Тарт Чізкейк з вишнею покроковий рецепт
1. 🔸Холодний ванільний чізкейк:
1. Сирний сир змішати з пудрою, додати холодні вершки.
2. Молоко нагріти, розчинити у ньому желатин, вилити до загальної маси.
3. Заповнити форми. Охолодити 2 часа.
1. Сирний сир змішати з пудрою, додати холодні вершки.
2. Молоко нагріти, розчинити у ньому желатин, вилити до загальної маси.
3. Заповнити форми. Охолодити 2 часа.
2. 🔸 Компоті вишня:
1. Цукор змішати з пектином, всипати дощиком в пюре і проварити 2 хвилини.
2. Вилити поверх чізкейку і охолодити ще 1-2 часа.
1. Цукор змішати з пектином, всипати дощиком в пюре і проварити 2 хвилини.
2. Вилити поверх чізкейку і охолодити ще 1-2 часа.
3. 🔸 Вишневий крем:
Сир збити з пудрою, додати вершки, ще раз збити, потім додати соус і знову взбить.
Сир збити з пудрою, додати вершки, ще раз збити, потім додати соус і знову взбить.
4. 🔸Вишневий соус:
Змішати всі інгредієнти і уварити до загустіння, охолодити протягом 1-2 годин перед использованием.
Змішати всі інгредієнти і уварити до загустіння, охолодити протягом 1-2 годин перед использованием.
Відео рецепт 👇