Як приготувати смачний відкритий Тарт пиріг з сливами свіжими рецепт простий.
Інгредієнти
Для тесту:
250 гр борошна
25 гр мигдальної пудри
140 гр сл. масла
100 гр цукрової пудри
1 яйце
Сіль
Крем:
150 гр панірувальних сухарів
700 гр кленового сиропу
250 гр вершків
Цедра одного лимона
Тарт пиріг з сливами свіжими покроковий рецепт
1. Для тіста:
Змішайте цукрову пудру з маслом. Добре перемішати, додати яйце і щіпку солі. Додати борошно і мигдальну пудру. Вимісити тісто. Сформувати кулю і відправити відпочивати в холодильник на годину. Після години витягуємо тісто розкачуємо, укладаємо у форму. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 170°С на 15-20 мин.
Змішайте цукрову пудру з маслом. Добре перемішати, додати яйце і щіпку солі. Додати борошно і мигдальну пудру. Вимісити тісто. Сформувати кулю і відправити відпочивати в холодильник на годину. Після години витягуємо тісто розкачуємо, укладаємо у форму. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 170°С на 15-20 мин.
2. Крем:
Розігріваємо сироп, додаємо вершки і продовжуємо заважати. Додаємо сухарі і цедру. Маса повинна бути густою. Знімаємо з вогню. Заливаємо нашу форму і знову відправляємо в духовку при 180°С на 20 хв. Витягуємо і остужаем.
Розігріваємо сироп, додаємо вершки і продовжуємо заважати. Додаємо сухарі і цедру. Маса повинна бути густою. Знімаємо з вогню. Заливаємо нашу форму і знову відправляємо в духовку при 180°С на 20 хв. Витягуємо і остужаем.
3. Прикрашаємо свіжими сливами по вашому розсуду і фантазии.