Як зробити Тарт «Шоколад Пекан Карамель». Це просто самий приголомшливий тарт з усіх , що я готувала . Карамелізований пекан і праліне – щось неймовірне. Обов’язково дайте цьому поєднанню шанс і воно Вас підкорить. Але важливо розуміти , що тарт солодкий – з чаєм без цукру – ідеальне поєднання. Рецепт основи для тарти є нижчими на стрічці.
Послідовність приготування:
1) карамель – охолоджуємо від 5 годин
2) пекан в карамелі – можна готувати заздалегідь
3) ганаш на білому шоколаді з праліне – охолоджуємо від 5 годин
4) ганаш на молочному шоколаді- використовуємо відразу.
Послідовність приготування:
1) карамель – охолоджуємо від 5 годин
2) пекан в карамелі – можна готувати заздалегідь
3) ганаш на білому шоколаді з праліне – охолоджуємо від 5 годин
4) ганаш на молочному шоколаді- використовуємо відразу.
Інгредієнти
На 3 тарта діаметром 10 см
Карамель:
150 грам цукру
150 грам вершків 33%
60 грам глюкозного сиропу (не замінюємо)
Карамелізований Пекан і Праліне:
160 грам цукру
200 грам пекана
Ганаш на молочному шоколаді:
100 грам молочного шоколаду
75 грам вершків 33%
35 грам вершкового масла
Збитий ганаш з праліне:
150 грам вершків 33%
150 грам білого шоколаду
50 грам готового праліне
Тарт Шоколад Пекан Карамель покроковий рецепт
1. Карамель:
Цукор топимо з глюкозным сиропом до повного розчинення цукру і бурштинового кольору , вливаємо гарячі вершки а кілька прийомів і додаємо дрібку соли.
Цукор топимо з глюкозным сиропом до повного розчинення цукру і бурштинового кольору , вливаємо гарячі вершки а кілька прийомів і додаємо дрібку соли.
2. Карамелізований Пекан і Праліне:
Цукор топимо до бурштинового кольору, всипаємо пекан, промешиваем. Викладаємо на силіконовий килимок, через 20 хвилин уже можна нарізати на шматочки. Трохи посуну отруюємо в блендер і готуємо праліне . Перебиваємо до м’якого стану, сильно не рідке нужно.
Цукор топимо до бурштинового кольору, всипаємо пекан, промешиваем. Викладаємо на силіконовий килимок, через 20 хвилин уже можна нарізати на шматочки. Трохи посуну отруюємо в блендер і готуємо праліне . Перебиваємо до м’якого стану, сильно не рідке нужно.
3. Ганаш на молочному шоколаді:
Вершки з маслом нагріваємо, виливаємо на шоколад, пробиваємо до однорідності, виливаємо на тарти через кондитерський мешок.
Вершки з маслом нагріваємо, виливаємо на шоколад, пробиваємо до однорідності, виливаємо на тарти через кондитерський мешок.
4. Збитий ганаш з праліне:
Шоколад заливаємо гарячими вершками, додаємо праліне, пробиваємо блендером до однорідності. Обов’язково даємо стабілізуватися мінімум 5 годин . Збиваємо акуратно до м’якого стану, ганаш дуже нежный.
Шоколад заливаємо гарячими вершками, додаємо праліне, пробиваємо блендером до однорідності. Обов’язково даємо стабілізуватися мінімум 5 годин . Збиваємо акуратно до м’якого стану, ганаш дуже нежный.
Відео рецепт 👇