Як приготувати смачні Тарталетки з чізкейк і солоної карамеллю рецепт простий. ♥️ Ви тільки уявіть це поєднання!!! Пісочна тарталетка, ніжний чізкейк і солона карамель з горіхами…. я здається знову хочу 😅🤣
Інгредієнти
Тісто на 6 тарталеток:
Борошно 2 ст
Цукор 1 ст ложка
Жовток 1 шт
Масло 50 гр
Вода 1 або 2 ст ложки
Основа для чізкейку:
Сирний сир 150 гр
Цукор 50 гр
Вершки 33% 100 гр
Яйце 1 шт
Вершкова карамель:
Цукор 150 гр
Вода 35 гр
Вершки 60 гр
Сіль щіпка
Масло вершкове 100 гр
Горіхи 50 гр порубати
Тарталетки з чізкейк і солоної карамеллю покроковий рецепт
1. Тісто.
Всі інгредієнти збити в блендері, якщо дуже сухо другу додати ложку води.
Тісто зібрати куля розділити на 6 частин і викласти у формочки для кошиків.
Дно наколоти виделкою і прибрати в духовку при 180°С на 15-20 минут.
Всі інгредієнти збити в блендері, якщо дуже сухо другу додати ложку води.
Тісто зібрати куля розділити на 6 частин і викласти у формочки для кошиків.
Дно наколоти виделкою і прибрати в духовку при 180°С на 15-20 минут.
2. Основа для чізкейку:
Всі інгредієнти збити до однорідної маси і розкласти по тарталеткам.
Випікати при 180°С 15-20 хвилин.
Вийняти иариалетки з форм і остудить.
Всі інгредієнти збити до однорідної маси і розкласти по тарталеткам.
Випікати при 180°С 15-20 хвилин.
Вийняти иариалетки з форм і остудить.
3. Вершкова карамель:
На плиті поставити нагріватися цукор з водою і варимо на сильному вогні, поки колір сиропу не стане бурштиновим, тут головне не переварити.
В бурштиновий сироп вливаємо киплячі з сіллю вершки (саме гарячі), інтенсивно заважаємо, знімаємо з вогню.
Додаємо вершкове масло і для однороднлсти можна збити заглибним блендером.
Додаємо до карамелі горіхи і остуджуємо.
На готові тарталетки викладаємо горіхову карамель і даємо повністю застигнути в холодильнику пару часов.
На плиті поставити нагріватися цукор з водою і варимо на сильному вогні, поки колір сиропу не стане бурштиновим, тут головне не переварити.
В бурштиновий сироп вливаємо киплячі з сіллю вершки (саме гарячі), інтенсивно заважаємо, знімаємо з вогню.
Додаємо вершкове масло і для однороднлсти можна збити заглибним блендером.
Додаємо до карамелі горіхи і остуджуємо.
На готові тарталетки викладаємо горіхову карамель і даємо повністю застигнути в холодильнику пару часов.
Відео рецепт 👇