Як зробити Татар бораки вірменські блюдо рецепт простий. Я обожнюю це блюдо, кожен день можу поїсти 🤤 Моя мама готує з молоком, думаю так смачніше виходить, але можна з водою 👌
Інгредієнти
400 г борошна
1 яйця
Сіль
100-120 мл молока (води)
3 ст/л раст.масло
Для подача
Мацун
Часник
топлене або вершкове масло растопись
Лук
Татар бораки вірменські блюдо покроковий рецепт
1. Просіваємо борошно через ситечко, щоб вийшла гірка. Туди ж додаємо яйця і сіль. Потім додаємо масло. ✅ Поступово вливаємо молока , при цьому помішуючи суміш. ✅замішуємо еластичне тісто, хвилин 10-15.
2. потім кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. ✅знімаємо, ще раз замішуємо і готовий еластичне тісто. ✅скачуємо тонкий пласт, розрізах, як показала на відео. ✅варимо в солоному кипятке.
3. до вариться тісто, посмажимо цибулю в топленому маслі до золотистого кольору. ✅в мацун додаємо часник, за смаком і готовий 🤤 ✅подаємо , як показала на відео 🥰 ✅це Нереально смачно 🤤