Тефтелі з фаршем в томатному соусі з сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
95 ккал/100 гр. Б: 9.3 Ж: 4.4 У: 5
🔹Фарш (курячий, можна будь-який) – 650 гр.
🔹Цибуля – 60 гр.
🔹Яйце – 1 шт.
🔹Молоко – 30 мл
🔹Сіль, паприка, червоний перець, чорний перець, часник
🔹Панірувальні сухарі – 40 гр.
🔸Цибуля – 60 гр.
🔸Солодкий перець – 120 гр.
🔸Помідор – 500 гр.
🔸Томатна паста – 1 ст. л.
🔸Сіль, цукор, чорний перець, коріандр
🔸Вода – 150 гр.
🔸Твердий сир, петрушка
🔸Рослинна олія
Тефтелі з фаршем в томатному соусі з сиром на сковороді покроковий рецепт
1. До фаршу додати подрібнену цибулю, сіль, 1/2 ч. л паприки, 1/3 ч. л чорного, червоного перця і часнику. Вмішати яйце, молоко і панірувальні сухарі. Прибрати в холодильник на 30 хвилин. Сформувати тефтели.
2. Обсмажити на олії до золотистої скоринки, зняти. Трохи обсмаживши цибулю, додати перець, помідори, томатну пасту, сіль, 1 ч. л цукру, 1/2 ч. л коріандру і 1/3 ч. л чорного перца.
3. Влити воду, перемішати. Викласти обсмажені тюфтельки. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин. Додати натертий сир, петрушку. Накрити кришкою, і дати сиру расплавится.
Відео рецепт 👇