Як зробити простий Теплий салат з куркою, баклажанами і помідорами рецепт 🥗 Це самий смачний салат на світі 🤤 їм його кілька днів поспіль і не можу насититися 😭 . Поєднання всіх інгредієнтів і бомбічного соусу , з розуму зведе 🤪 ,так що тримаєте боягузи 😉. Його можна їсти як в теплом , так і в холодному вигляді, але мені більше подобається в теплому 😌
Інгредієнти
⠀КБЖУ на всю порцію : 253/24/10.8/15.1
🐔 Куряче філе стегна – 91 гр ( смажена )
🍆 Баклажан – 100 гр ( смажений)
🍅 Помідор – 145 гр ( свіжий)
Для соусу :
грецький Йогурт – 53 гр
Гірчиця ( у мене діжонська)- 8 гр
Мед – 7 гр
Гранульований часник- 3 гр
Сіль , перець за смаком .
Теплий салат з куркою, баклажанами та помідорами покроковий рецепт
1. Філе стегна нарізаємо смужками, солимо, перчимо. Розігріваємо сковорідку на сильному вогні і обсмажуємо м’ясо по 3 хв з двох сторін (головне не пересушите, вона повинна бути соковита) після, прибираємо в сторонку.
2. Баклажани нарізаємо соломкою і обсмажуємо на сильному вогні з двох боків до рум’яного кольору без масла, обов’язково посоливши. помідор нарізаємо так само соломкой.
3. Для соусу змішати все до однорідності. Тепер все перемішуємо, можна посипати зеленню і кунжутом.