Теплий салат з курячою печінкою, руколою і помідорами простий рецепт.
Інгредієнти
Рукола 100гр (або будь-яка салатна суміш)
Печінка 500 грам
Помідори черрі
Кедрові горішки
Сіль перець
Масло вершкове
Бальзамічний крем
Теплий салат з курячою печінкою, руколою і помідорами покроковий рецепт
1. Курячу печінку промити, просушити. Обсмажити на розігрітій сковороді у вершковому маслі. Смажити на максимальних градусах. Додати сіль перець по вкусу.
2. Рукколу промити і висушити. Перекласти на плоску тарілку. Зверху рукколи викласти курячу печінку, помідори, посипати кедровими орехами.
3. Скропити олією і бальзамічним кремом. Бажано подавати в теплому вигляді, так набагато вкуснее.
Відео рецепт 👇