Тістечко безе з кремом

Як смачно зробити Тістечко безе з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Повітряний десерт

Інгредієнти

🌿Інгредієнти для швейцарської меренге:
▫️100 гр білка
(Приблизно білки з 4 яйця)
▫️200 гр дрібного цукру
▫️Щіпка солі

🌿Для крему:
▫️200 гр вершкового масла кімнатної температури
▫️150 гр карамелі (можна замінити на варене згущене молоко)

Тістечко безе з кремом покроковий рецепт

1. Змішуємо білки, цукор і сіль, ставимо на парову баню, так щоб тара не торкалася води. При постійному помішування з допомогою віночка, доводимо до повного розчинення цукру або до 55-60 градусов.

2. Якщо у вас немає градусника, то просто між двома пальчиками потрібно розтерти білкову масу і якщо не відчуваєте Цукор, (тобто Цукор повністю розчинився) то можете прибирати з вогню. Перекладаємо в тару міксера і збиваємо за допомогою міксера до щільної пишної маси. Тобто до клювика.

3. Відсаджуємо на деко безе будь-якої форми і відправляємо в розігріту духовку до 70-80 градусів, на 3-4 години (може знадобиться більше часу в залежності від вашої духовки). Вимикаємо духовку і остуджуємо безе в духовці. Збиваємо масло з карамеллю до однорідної, світлої маси. Як на відео склеюємо дві половинки безе з допомогою крему і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇