Тістечко моті з рисового борошна з ківі і рікоттою

Тістечко моті з рисового борошна з ківі і рікоттою простий рецепт 🥝🌸 Це японське тістечко – дуже ніжне і не схоже за смаком на інші тістечка 👍 А готується дуже просто!

Інгредієнти

(начинка):
🥝 1 маленький ківі
120 гр рікотти (або сирку/ сирного сиру)
підсолоджувач за смаком або без нього

(тісто):⠀
100 гр рисового борошна (у автора звичайна, але всі кажуть брати з клейковиною)
50 гр цукрової пудри
180 мл води
кукурудзяний крохмаль на око для розкочування тіста, поки не стане еластичним 👌🏻
барвник (у мене порошок чаю матчу)

Тістечко моті з рисового борошна з ківі і рікоттою покроковий рецепт

1. Для тіста змішуємо всі інгредієнти віночком до однорідної маси, виливаємо масу в тарілку і накриваємо її харчовою плівкою. Робимо в плівці кілька дірочок ножицями, ставимо в мікрохвильову піч на 40-50 сек, витягуємо і перемішуємо все до однородности.
2. Знову накриваємо плівкою і знову ставимо в мікрохвильовку ще на 40-50 сек (орієнтуйтеся по своїй потужності, у автора пішло 45 сек і там і там). Після другого разу маса стає пластилінової, присипаємо стіл кукурудзяним крохмалем і трохи вмішуємо тісто, щоб з ним можна було работать.

3. Катаємо ковбаску, ріжемо на шматочки, катаємо їх і викладаємо начинку – рікотту і шматочок ківі, потім защепляем і обвалюємо в крохмалі – можна остудити все в холодильнику і потім кушать.