Торт Баунті з кремом з кокосової стружці

Ну дуже смачний тортик, обов’язково зберігайте рецепт, нижче прописала всі тонкощі приготування, так як на відео в 1 хвилину складно озвучити весь процес детально. Як зробити Торт Баунті з кремом з кокосової стружці рецепт простий.

Інгредієнти

Корж:
🔸вершкове масло розм’якшене – 80 гр.
🔸цукор – 80 гр.
🔸️яйця – 2 шт. (кімнатної температури)
🔸борошно – 80 гр.
🔸️сіль – щіпка
🔸розпушувач – 1 ч. л.
🔸какао – 2 ч. л. з гіркою

Кокосовий крем:
🔸Молоко – 400 гр.
🔸Манна крупа – 2 ст. л. без гірки
🔸Цукор – 80 гр.
🔸Ванільний цукор – 10 гр.
🔸Вершкове масло – 100 гр.
🔸Кокосова стружка ~ 150-200 гр.

Глазур:
🔸гаряче молоко – 80 гр.
🔸молочний шоколад – 160 гр.

Торт Баунті з кремом з кокосової стружці покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло збити з цукром 3 хвилини, додати яйця, збити ще 3 хвилини ✔️до борошна додати сіль, розпушувач, какао, все перемішати, просіяти до збитої маси, акуратно перемішати ✔️дно і боки рознімної форми діаметром 24 див обкласти пергаментом, боки форми спочатку змастити трохи олією, так пергамент «приклеїться» і буде добре триматися ✔️викласти тісто у форму рівномірним шаром і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 13 хвилин

2. ✔️для крему розігріти, але не кип’ятити молоко, тонкою цівкою всипати манну крупу, помішуючи, довести до перших бульбашок кипіння і зняти з плити ✔️додати цукор, ванільний цукор, вершкове масло і кокосову стружку. Все перемішати. Кокосову стружку додавайте поступово, якщо кокосова стружка дуже суха, її може знадобитися менше, так як вона забирає багато влаги.

3. Консистенція крему не повинна бути занадто густий, так як за міру охолодження, він ще густіє. ✔️Готовий корж дістати з духовки, остуджувати не потрібно, відразу викладаємо крем рівномірним шаром ✔️Для глазурі в гаряче молоко додаємо шоколад і розмішуємо до однорідності ✔️Заливаємо торт глазур’ю і відправляємо в холодильник на кілька годин, краще на ніч

Відео рецепт 👇