Торт Чародійка в домашніх умовах простої рецепт. Магічний торт 😍🔥 — чому? — та тому ,що він дуууже простий , а собоазняет і заворожує з першого шматочка !!!!
Інгредієнти
Для бісквіта на форму 24 см:
120 г борошна
4 середніх яйця
120 г цукру
Для крему:
300 мл молока
80 г цукру
30 г борошна або крохмалю
150 мл вершків 33%_35% (можна замінити на вершкове масло)
8 г ванільного цукру
щіпка солі
20 г цукрової пудри
Для просочення:
100 води
3 ст. ложки згущеного молока
1 ст. ложка коньяку (за бажанням)..
Торт Чародійка в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Яйця і Цукор змішати збити до малювальної маси, акуратно ввести просіяне борошно, ваніль! Перемішувати лопаткою методом складання, борошно вводила в 3 етапу! Випікати хвилин 30 -180*
2. Для крему: Борошно і цукор змішати з невеликою кількістю молока все перемішати, щоб не було грудочок і ввести решту молоко , ваніль і сіль !!! Постійно помішуючи на повільному вогні довести до загустіння ! Накрити плівкою в контакт і остудити !!!
3. Окремо збити вершки (холодні) з цукровою пудрою до середній щільності і ввести заварний крем !!! Якщо не дружите з вершками (100гр вершкового масла і 50гр згущеного молока збити і змішати з заварним кремом !) .. Торт зібрати бажано в кільці або формі або ж закріпити плівкою ! Так як крем ніжний !.
4. Для глазурі:
120 шоколаду розтопити постійно помішуючи (імпульсами) в мікрохвильовці і ввести 3ст л шанобливого масла ! Тортику дати постояти 3/4г мінімум !
120 шоколаду розтопити постійно помішуючи (імпульсами) в мікрохвильовці і ввести 3ст л шанобливого масла ! Тортику дати постояти 3/4г мінімум !
Відео рецепт 👇