Торт Червоний Оксамит домашній

Як смачно зробити Торт Червоний Оксамит на кефірі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Самий популярний і смачний тортик, яскраво – червоного кольору😍 Готуватися дуже швидко, вийти у всіх 👌 Коржі дуже ніжні 🥰 Тортик просто тане у роті, можна їсти губами 🤤

Інгредієнти

олія 110мл (Можна Вершкове масло, теж 110г кімнатної температури)
Цукор – 200г
Яйця – 4 шт
Кефір – 150 мл
Борошно – 140 р
Сода – 1.чл
Розпушувач-0,5 год/л
Какао – 1ст.л
Сіль – щіпка
Барвник – 1 ст/л (у мене був, червоний-полуничний)

Для крему
Вершковий сир – 400г (кімнатної температури)
Цукрова пудра або згущеного молока -200 р
Вершки 33% – 200г
Ванілін – 1 ч. л.

Торт Червоний Оксамит домашній покроковий рецепт

1. Яйце з цукром збивати до білого кольору. Додати масло, кефір, перемішати з лопаткою або з міксером (повільній швидкості) Просіваємо борошно, додаємо , розпушувач + какао, ванилин.
2. Сухі інгредієнти порціями ввести в рідкі. Перемішаємо з лопаткою або низькій швидкості міксера . В кінці додаємо барвник і знову перемішати. Розлити тісто по формах 4 частини відправити в духовку 170-180 градусов.
3. Випікаються дуже швидко. Я робила квадратні коржі, ви можете робити, як вам зручно, можна і круглі. Для крему: вершковий сир, згущене молоко , вершки , ванілін, збиваємо до однородности.

4. Далі, Чергуючи бісквіт і крем зібрати торт. Буде ідеально, якщо тортик на ніч відправити в холодильник. Але коржі такі м’які, що можна навіть відразу різати і насолоджуватися 😄 Виходить нереально смачно 🤤

Відео рецепт 👇