Готуємо Торт Червоний Оксамит з полуницею простий рецепт. У День всіх закоханих хочу поділитися з вами рецептом самого крутого червоного оксамиту! Рецепт з натуральним барвником і дуже великою любов’ю 💕
Інгредієнти
Торт діаметром 16см і висотою приблизно 15см
Бісквіт: (потрібно 2шт – робимо 2 рази)
1. Борошно – 150г
2. Какао – 26г
3. Розпушувач – 5г
4. Сода – 1г
5. Порошок червоного рису – 8-10г (від @cakeup24 )
6. Сіль – щіпка
7. Яйця – 110г
8. Цукор – 135г
9. Рослинне масло – 60г
10. Йогурт з полуницею – 120г
Начинка:
1. Полуниця – 300г
2. Ванільний цукор – 15г
3. Крохмаль – 2г
Крем:
1. Вершки 33% – 80г
2. Сирний сир – 1000г
3. Цукрова пудра – 120г
Торт Червоний Оксамит з полуницею покроковий рецепт
1. Бісквіт:
1. Змішати всі сухі інгредієнти з 1 по 6 пункт. Просіяти (це важливо, щоб бісквіт був однорідного кольору).
2. Яйця збиваємо з цукром до збільшення в об’ємі і пишності.
3. Додаємо йогурт і рослинне масло. Змішуємо на мінімальних оборотах міксера.
4. Додаємо сухі інгредієнти і знову перемішуємо на мінімальній швидкості міксера.
5. Виливаємо тісто в кільце (обернути фольгою) і випікаємо при 160 градусів близько 45-55 хвилин (перевірити на суху шпажку). Повністю остудити на решітці, потім обернути плівкою і прибрати на ніч у холодильник.
6. Вранці зрізати шапочку і розрізати на 2 коржа.
7. Повторити і з другим бісквітом.
1. Змішати всі сухі інгредієнти з 1 по 6 пункт. Просіяти (це важливо, щоб бісквіт був однорідного кольору).
2. Яйця збиваємо з цукром до збільшення в об’ємі і пишності.
3. Додаємо йогурт і рослинне масло. Змішуємо на мінімальних оборотах міксера.
4. Додаємо сухі інгредієнти і знову перемішуємо на мінімальній швидкості міксера.
5. Виливаємо тісто в кільце (обернути фольгою) і випікаємо при 160 градусів близько 45-55 хвилин (перевірити на суху шпажку). Повністю остудити на решітці, потім обернути плівкою і прибрати на ніч у холодильник.
6. Вранці зрізати шапочку і розрізати на 2 коржа.
7. Повторити і з другим бісквітом.
⛔️ Кожен випікайте бісквіт окремо. Зробили заміс, спекли один, остудити, витягли з кільця, потім робіть другий заміс. Одним разом не випікайте тісто не пропечеться, воно тяжелое.
2. Начинка:
1. 250г полуниці відправити в сотейник з цукром і проварити до м’якості. Товкачиком зробити пюре. Зняти з вогню.
2. 50г полуниці нарізати шматочками.
3. Трохи відлити полуничного пюре і змішати з крохмалем. Тонкою цівкою влити залишився пюре, постійно заважаючи.
4. Додати шматочки полуниці і перемішати. Повернути на вогонь і проварити 1 хвилину.
5. Перекласти в кондитерський мішок і остудить.
1. 250г полуниці відправити в сотейник з цукром і проварити до м’якості. Товкачиком зробити пюре. Зняти з вогню.
2. 50г полуниці нарізати шматочками.
3. Трохи відлити полуничного пюре і змішати з крохмалем. Тонкою цівкою влити залишився пюре, постійно заважаючи.
4. Додати шматочки полуниці і перемішати. Повернути на вогонь і проварити 1 хвилину.
5. Перекласти в кондитерський мішок і остудить.
3. Крем:
1. Всі інгредієнти з холодильника, збити до однорідності.
2. Кількість інгредієнтів розрахована на покриття «голий торт», якщо ви робите класичний варіант, то потрібно збільшити кількість інгредієнтів для крему 2 раза.
1. Всі інгредієнти з холодильника, збити до однорідності.
2. Кількість інгредієнтів розрахована на покриття «голий торт», якщо ви робите класичний варіант, то потрібно збільшити кількість інгредієнтів для крему 2 раза.
4. Зібрати торт: корж, бортик крему, начинка, корж і т. д. 🍰